15. desember 2008

Hey, hey, hey snowflake

Nå har jeg har nok en gang klart å overtale meg selv til å bruke internetten på biblioteket til å skrive et kort innlegg til dere igjen. Skolen er stengt i dag grunnet snøstorm og ute er det godt over -30 celsius grader. Folk er ute i gatene og måker noe som ser riktig koselig ut, men jeg velger å nyte synet inne fra cafeevinduet med agurksalat og varm kakao med kanelkrem. Julemusikken spilles som bakrundsstøy og jeg er akkuart ferdig med å hjelpe vertsmor med å pynte julekaker. Jeg må inrømme at juestemningen begynner å komme litt etter litt nå, og det liker jeg. Husene er dekorerte til 1000 og butikkene er FULLE av alle mulige ting som kan minne om jul. Vi pynta juletreet  forrige helg, og det var veldig koselig. Neste helg feirer vi jul hos vertssøster Cassie med den ene siden av familien og og den 27. desember reiser jeg til New York City for å feire nyttår, det vil si; shopping for fulle mugger. Ja, jeg har det godt og jeg har allerede begynt å grue meg til hjemreisen; Jeg vil være her for alltid! Det eneste triste som lurer i tankene mine for øyeblikket er det at jeg må gå på skolen på bursdagen min den 23. desember, noe som kan minne om en bitteliten katastrofe for meg, men jeg skal nok komme over det skal du se. 

Ellers er det skole og basketball det går mest i for tiden. Jeg må si at jeg ser forbedringer allerede på basketballfronten, selv om laget vårt enda ikke har vunnet en eneste kamp enda. Nå i starten får jeg ikke spille så mye, men jeg nyter å være litt cheerleader fra benken under kampene. 

Ellers er jeg også halveis til lappen her borte og etter en siste skriftelig test kan jeg begynne å øvelseskjøre! Jippi! 

Du får ha en super duper førjulstid hvor du nå enn befinner deg i verden og ha en strålende jul om vi ikke blogges før den tid kommer! 

2 kommentarer:

ingeborg-louise sa...

høres ut som du har det bra..:) Det er godt å høre..!:D Tusen takk for det kjempe koselige kortet silf..:D Jeg ble så glad..!<3
Du får ha en fortsatt fin førjulstid, også prekas vi snart på telefonen. vi er jo trossalt på samme sia av dammen,..;)

Marie sa...

Å, det er så koselig å lese når du skriver :) Det er godt du har det bra, til og med så bra at du gruer deg til å dra hjem!

jeg må også takke for det kjempe fine kortet. Ha en nydelig jul in the big, big, country :D

- Din Marie