18. oktober 2008

Long time no see
Hei og hopp, lenge siden sist! Tenkte jeg skulle benytte meg av den trådløse internetten til familien Fredricksen ved å skrive et nytt innlegg til kjære lille bloggen. 
Som dere kanskje vet befinner jeg meg for øyeblikket i Minnesota, USA, hvor jeg trives veldig, veldig godt! Etter syv uker her kan jeg trygt fortelle dere at ting bare blir bedre og bedre og at jeg får nye erfaringer og lærdommer absolutt hele tiden. Jeg kan verken forstå eller ikke forstå at jeg faktisk er her, ganske rar følelse egentlig. På én måte føles det ut om jeg har kjent menneskene og stedet der jeg bor hele livet, og på en annen side føles det ut som om jeg landet i går. Men noe jeg vertfall vet at tiden går så utrolig fort at jeg såvidt rekker å tenkte før den bare har flydd fra meg. 

Men nok om det.
Akkurat nå er klokka 01.23 på morgenen. Jeg sitter i det fine huset til søsteren til vertsmoren som bor i en forstad ca. 20 minitter utenfor Twin Cities(St Paul & Minneapolis). Jeg har langhelg denne uka på grunn av Minnesota Education, så vertsmor tenkte den var en god idé å ta meg med på en tur til storbyen. 
Theresa(vertsmor), Heather(vertssøster), Alex, Jenna(vertssøsters to barn på tre og fem) og jeg ankom Eden Pairie i går ettermiddag etter en og en halv times kjøretur fra Grey Eagle. Etter en morsom tur til Server's Corn Maze med maislabyrint og pig race, og en herlig aften på den italienske restauranten Bocas var det rett i seng.
Jeg rullet ut av senga kl. 8 i dag tidlig etter en god natts søvn, deretter spiste jeg to pannekaker med sirrup før vi forlot huset for å dra til Mall of Amrica(united states's største kjøpesenter). Større kjøpesenter har jeg aldri opplevd i hele mitt snart 17 år gamle liv, og det var bare helt overveldende! Alle verdens butikker, kino, fornøyelsespark, undervannsakvarium med hai og fisk, mini 18 hulls golfbane, restauranter og badeland var bare noen av de utrolig mange tingene du kunne finne der. Selfølgelig fikk jeg shoppet en del også, og følelsen av å bruke penger var bare FANTASTISK! Vi tok metroen inn til down town Minneapolis hvor det ble enda mer shopping, før vi tok toget tilbake til bilen og dro hjem igjen. I morgen skal vi en tur innom en ganske stor outlet før min vertskusines baby shower, og jeg har allerede satset mye på å finne noen skikkelige designrøverkjøp! 

Nå er jeg stappmett av tortillas og er veldig klar for senga igjen! Så nå velger jeg å runde av her, og lover herved å fortelle om resten av livet og hverdagen her i usa en annen dag om ikke så alt for lenge. 
Ha det fint og god natt! 

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hehey SILF! Han savner han! Hvordan er grey eagle? :D

malin sa...

SILJE<3<3 begynte nesten å grine jeg nå

MM&H sa...

LEGG MEG INN, LEGG MEG INN!!!! Jeg har startet nytt bloggprosjekt som forhåpentligvis kommer igang på ordentlig snart, check it out:) Kram ifrån York, och jag har shickat vykort till dig!

Camilla sa...

Søtt bilde :)

Elise sa...

Hei silje! Har sendt deg brev og en liten julehilsen, men vet ikke om du har motatt det=) Men du skal vite at jeg gleder meg ufattelig mye til du kommer hjem igjen, for jeg savner det oppmuntrende smilet ditt mer og mer for vær dag som går.
Elise