28. august 2008

YOU ARE A FEEL GOOD WEBER WINNER!Her om dagen fikk jeg mail. Som vanlig var jeg helt sikker på at den inneholdt spam, virus eller en eller annen form for datasykdom noen der ute var i ferd med å påføre meg, men når jeg leser meg nedover arket kjenner jeg at hele meg holder på å sprekke av glede: 

"Hi there, 
CONGRATULATIONS…YOU HAVE WON A FANTASTIC WEBER 47cm COMPACT BBQ!!!
We’ve even thrown in some refreshing Feel Good Sparkling Juice Drinks… so you’ll have everything you need for a perfect feel good get together! This wonderful prize will be delivered to you over the next few days, to the address given when you entered. If you could please provide us with a telephone number, as soon as you can, so that we can give it our couriers. They will then be in touch if for any reason they are unable to deliver your prize! Once again congratulations on being a Feel Good Drinks winner, and thank you for entering our competition. From everyone in the Feel Good Drinks Team... have fantastic summer and lots of brilliant BBQ’s!! 
Kind regards, 
Becky."  

Jeg var i skyene! En grill?! Til meg?! 
Jeg må inrømme at det selvfølgelig var en grunn til at nettop denne mailen hadde havnet i min innboks. Det har seg nemlig sånn at jeg elsker å vinne, jeg er et lite konkurransemennekse skjønner du, og når jeg har lite å finne på skal jeg love deg at det ikke finnes så mye som én ubesvart konkurranse på hele den vide web'en!
Altså,  jeg meldte meg faktisk på denne konkuranssen, men det skulle vise seg at nyheten kanskje var litt for god til å være sann.. I dag fikk jeg nemmlig en ny mail hvor det stod skrevet at de desverre ikke hadde noen mulighet til levere grillen til meg, siden jeg hverken bor i UK eller Irland. Fuck you, Becky! 
Jeg hater å tape.  

5 kommentarer:

malina sa...

takk for kommentaren :) fin blogg, du skriver bra ;p

Valentina sa...

Du er pen <3

Anna sa...

å nei! Men husk at du faktisk vant da!! bare kjipt å ikke få premien:( men jeg får jo snart addresse i UK, kan du ikke spørre om de vil sende den dit ??? :D:D:D

Camilla sa...

Hahaha, huffda. Synd de ikke kunne sende grillen :p Men de må da regne med at andre enn folk i UK eller Irland melder seg på, håhå :D

way sa...

du har råbra blogg :D